Chrupiący łosoś ze skórką z ognistą azjatycką sałatą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącego łososia ze skórką z ognistą azjatycką sałatą. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 347 kalorii, 35g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka Sriracha, butelkowany mielony imbir, nasiona sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chrupiący Łosoś Ze Skórką, Chrupiący Łosoś Ze Skórką, oraz Chrupiący łosoś ze skórką z Gingery Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Filety z łososia posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać łososia do patelni, skórki w dół; gotować 4 protokół. Odwrócić łososia; gotować 3 minuty.
Dodaj sok pomarańczowy do patelni; gotuj 30 sekund lub do momentu, gdy płyn prawie wyparuje i łatwo rybij płatki podczas testowania widelcem.
Podczas gotowania ryby, ocet ryżowy i kolejne 5 składników (przez miód) połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczka soli, kolendra, i colesław; wrzucić dobrze do herbu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau