Chrupiący cydr - duszony brzuch wieprzowy

Chrupiący cydr - duszony brzuch wieprzowy
Przepis Crisp cydr-duszony brzuch wieprzowy może być wykonane w około 12 godzin. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1786 kalorii, 35g białka, oraz 169g tłuszczu każdy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga bulionu z kurczaka, 1 łyżka octu cydr, unscored brzuch wieprzowy i ząbki czosnku. 199 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 84%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Musztarda Klonowa i cydr duszony brzuch wieprzowy, Brzuszek wieprzowy duszony na cydrze z puree z kalafiora, oraz Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen).

Instrukcje

1
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem wieprzowiny i oleju słonecznikowego w ognioodpornej patelni, która będzie pasować do wieprzowiny. Doprawić, wszystko doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i wsunąć wieprzowinę na patelnię. Wieprzowina powinna być całkowicie zanurzona, jeśli nie jest, uzupełnij wodą. Przykryj naczynie pokrywką lub szczelnym namiotem z folii i włóż do piekarnika na 3 godziny bez zakłóceń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SłonecznikowyOlej Słonecznikowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Gdy wieprzowina jest gotowana, pozostaw ją lekko do ostygnięcia w wywarze. Wyłożyć płaską blachę do pieczenia folią spożywczą. Ostrożnie podnieś wieprzowinę do tacy i upewnij się, że pozbędziesz się wszelkich kawałków warzyw lub ziół, ponieważ będą one w końcu wciśnięte w wieprzowinę. Przykryj wieprzowinę innym arkuszem folii spożywczej i przykryj płaską tacą lub naczyniem taca musi być całkowicie płaska, ponieważ wszelkie wgłębienia zostaną wciśnięte w wieprzowinę. Ważyć wieprzowinę z innym naczyniem lub puszkami i pozostawić do ostygnięcia w lodówce na noc. Przecedzić soki do dzbanka lub małego rondla, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dzień 2: Rozpakuj wieprzowinę i połóż na desce. Przycinaj nierówne krawędzie, aby mieć schludny arkusz mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Pokrój mięso na 4 równe kawałki i odstaw na bok, aż będzie gotowe do gotowania. Wyciągnij kawałki tłuszczu z duszonych soków i przechyl to, co teraz będzie galaretką, do rondla, a następnie zanurz się w dół o około dwie trzecie, aż zacznie się lekko sypać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodać jeszcze kilka kropli octu, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
7
Rozgrzej olej na dużej patelni, aż będzie gorący, a następnie zmniejsz ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj wieprzowinę do patelni, skóra-strona w dół uważaj, ponieważ ma tendencję do plucia. Skwierczeć wieprzowinę, jak chcesz boczek przez 5 minut, aż skóra jest chrupiąca. Odwróć go i gotować przez 3-4 min, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Umieść mały stos kapusty z boku każdego talerza i posadź kawałek wieprzowiny na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
10
Po drugiej stronie talerza ułożyć łyżkę zacieru, skropić sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na chrupiące. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn