Chrupiące, Pieczone W Piekarniku Palce Z Kurczaka
Chrupiące, pieczone w piekarniku palce z kurczaka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 612 kalorii. Jeśli masz sos barbecue, piersi kurczaka, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać płatki kukurydziane, możesz podążać za tym daniem głównym z Płatek Kukurydziany Kruszy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiące pieczone w piecu paluszki z kurczaka, Chrupiąca Serowa Polenta Pieczona W Piekarniku, oraz Kurczak smażony w piekarniku z chrupiącymi brokułami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Mieć GH (dorosły Pomocnik) włączyć piekarnik do 375 stopni F.
Na patelni lub innym płytkim, dużym naczyniu wylać płatki kukurydziane. Zmiażdż płatki rękami.
Wymieszaj bułkę tartą, cukier, sól, pieprz i ziele angielskie - Twój sekretny składnik. Nie mów nikomu, jaki jest Twój sekretny składnik-nigdy! Jeśli zapytają, jak zrobić specjalne kurze palce, powiedz im o wszystkim, z wyjątkiem tajemnicy.
Skropić około 3 łyżki oleju roślinnego równomiernie na panierce, podrzucając i obracając go, aby wymieszać olej przez bułkę tartą i rozdrobnione płatki kukurydziane. Niech GH powoli wylewa olej. Butelka oleju roślinnego ma duży otwór, więc 3 łyżki wyleją się dość szybko, prawdopodobnie zanim będziesz mógł policzyć do 5, więc uważnie obserwuj GH i licz naprawdę głośno!
Niech twój GH pokroi palce kurczaka na palce, 2-calowe kawałki. Kurczaka Obróć w mąkę, jajka, a następnie w specjalnej chrupiącej panierce. Ułóż palce kurczaka na nieprzywierającej blasze do pieczenia. Spraw, aby twój GH poszedł i umył ręce.
Umieść palce kurczaka w piekarniku i gotować 15 minut lub aż chrupiące i brązowe na całym.
W małej misce wymieszać musztardę miodową i sos barbecue.
Podawać gorące palce kurczaka z musztardą miodową i sosem barbecue do zanurzenia.