Chrupiące Paluszki Z Kurczaka Pieczone Miodem
Chrupiące paluszki z kurczaka pieczone w miodzie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 23G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać prawdziwy syrop klonowy, dijon, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące paluszki z kurczaka kokosowego z musztardą brzoskwiniową, Chrupiące Płatki Drobiowe Paluszki, oraz Chrupiące Paluszki Z Kurczaka Z Orzechami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. linia cookie arkusz z folią; spryskać sprayem do gotowania.
Wymieszaj Bisquick mix, orzeszki ziemne i sól w 1-galonowej plastikowej torebce do przechowywania żywności. Zanurzyć połowę pasków kurczaka w jajku; umieścić w worku mieszaniny Bisquick. Uszczelnij torebkę; wstrząśnij, aby pokryć.
Umieść kurczaka na prześcieradle. Powtórz z pozostałym kurczakiem.
Masło skropić kurczakiem.
Piec 12 do 14 minut, obracając po 6 minutach z Pancake turner, aż Nie różowy w środku.
W międzyczasie, w oddzielnych małych miseczkach, wymieszać sos do zanurzania musztardy miodowej i kremowy sos do zanurzania miodu, aż każdy z nich będzie dobrze wymieszany.
Podawać paluszki z kurczaka z sosami do zanurzania.