Chrupiące Czekoladowe Trufle

Chrupiące Czekoladowe Trufle
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać chrupiące czekoladowe trufle kubki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Mieszanka cukierków posypki, masło, nature oats ' N miód chrupiące batony granola, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chrupiące Czekoladowe Ciasto Truflowe, Kubki Z Truflami Czekoladowymi, oraz Czekoladowe Truflowe Kubki Brownie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mini filiżankę do pieczenia folii w każdej z 30 Mini filiżanek do muffinek. Spryskaj kubki foliowe sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
W średniej misce, miejsce 3/4 szklanki czekolady chipsy; odstawić. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1/3 szklanki śmietany ubijającej i 1 łyżkę masła na średnim ogniu, mieszając, aż masło się rozpuści i mieszanina zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W misce wlać śmietanę na czekoladę; wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać pokruszone batoniki musli i pianki; dobrze wymieszać. Łyżka nieco mniej niż 1 miarki mieszanki do każdej filiżanki muffin; delikatnie wcisnąć do filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5
W małej misce, miejsce 2/3 szklanki czekolady; odstawić. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1/3 szklanki śmietany ubijającej i 1 łyżkę masła na średnim ogniu, mieszając, aż masło się rozpuści i mieszanina zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W misce wlać śmietanę na czekoladę; wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka roztopionej czekolady na każdej chrupiącej trufli; gładki wierzch z czubkiem łyżki. Udekoruj posypką cukierkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Przechowywać w lodówce około 3 godzin lub do firmy. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn