Chrupiące Cynamonowe Rollupy
Chrupiące cynamonowe rollupy mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z recepturami hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 48. Na 22 centy za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka chleba, żółtek jaj, margaryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chrupiące Meksykańskie Rollupy Z Kurczakiem, Chrupiące Rundki Cynamonowe, oraz Chrupiące Tosty Cynamonowe podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć cynamon z 1 szklanką cukru i odstawić.
W dużej misce śmietany razem zmiękczone masło lub margarynę, ser śmietankowy, żółtka i pozostałe 1/2 szklanki cukru.
Rozłóż tę mieszaninę na kawałkach chleba i zwiń je.
Każdą rolkę posmarować stopionym masłem lub margaryną i zwinąć w mieszaninę cukru cynamonowego.
Umieść rollups seam side down na lekko natłuszczonym arkuszu ciastek, przykryj szczelnie folią plastikową lub folią aluminiową i zamroź.
30 minut przed pieczeniem Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nie rozmrażaj bułek przed pieczeniem.
Wyjąć bułki z zamrażarki, odkryć i piec przez 15 minut w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C).