Chrupiąca sałatka zimowa

Chrupiąca sałatka zimowa
Need a bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przystawki? Chrupiąca sałatka zimowa może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Zima. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz musztardę dijon, seler, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chrupiąca Sałatka Z Zimowej Kapusty I Kopru Włoskiego, Chrupiąca zimowa sałatka jarzynowa z oliwkami i kaparami, oraz Chrupiąca zimowa sałatka z azjatycką gruszką i Manchego.

Instrukcje

1
Marchew i seler obrać i zetrzeć na tarce w maszynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Wymieszać z cebulą i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
3
Ubić olej i ocet z musztardą, solą i pieprzem i natychmiast wymieszać z sałatką, aby zapobiec brązowieniu selera. Przykryć i przechowywać w lodówce do jednego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
SelerSeler
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku

Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Sałatkę można połączyć z Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Magazyn