Chrupiąca Sałatka z makaronem z kapustą i sosem orzechowym
Chrupiąca Sałatka z makaronem z kapustą i sosem orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Mieszanka skórek wonton, liście kolendry, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Soba & cabbage noodle salad with spicy peanut sauce, Chrupiąca Sałatka z kapusty mandarynkowej z sosem orzechowym, oraz Sałatka Z Makaronem Z Sosem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz sałatę, kapustę, marchew, chrupiący makaron i zieloną cebulę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Na 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
W misce wymieszać masło orzechowe, ocet, wodę, płatki pieprzu, olej sezamowy, sos sojowy i cukier. Jeśli opatrunek jest nadal zbyt gęsty, można dodać więcej wody. Wrzucić mieszaninę kapusty z sosem orzechowym i umieścić na dużym talerzu. Top z dodatkowym chrupiącym makaronem i posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)
Sos Orzechowy
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek