Chrupiąca Kanapka Rybna Z Ananasem Slaw
Chrupiąca kanapka rybna z ananasem Slaw jest pescatarian przepis z 25 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis od Eating Well ma 110 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka octu ryżowego, przyprawy cajun, pierścienie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crispy Fish Tacos w / Guacamole i Slaw, Chrupiące Tacos rybne z pikantnym Slaw, oraz Chrupiąca ryba Curry z Orzechowo-Mango Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubić majonez, jogurt, ocet i pokruszoną czerwoną paprykę do smaku.
Dodać ananasa i surówkę wymieszać i wymieszać.
Mąkę kukurydzianą umieścić w płytkim naczyniu.
Posyp obie strony ryby przyprawą Cajun i solą. Zagrzebać rybę w mączce kukurydzianej.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać połowę ryby i gotować, aż złoty, o 2 protokół z każdej strony.
Przenieś na talerz i powtórz z pozostałymi 2 łyżeczkami oleju i ryb, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu.Top tosty chleb z ryb i ananasa slaw zrobić kanapki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.