Chris ' Bay Area Burger

Chris ' Bay Area Burger
Burger Chris ' Bay Area może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 24g białka, oraz 31 g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 552 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka pieprzu, bułki hamburgerowe, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chris ' Bay Area Burger, Chris ' Tex-Mex Mac and Cheese, oraz Niesamowita Salsa Chrisa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Zmiksować zmieloną wołowinę, czosnek, oliwę z oliwek, sól, pieprz i bazylię. Podzielić na cztery kulki i spłaszczyć na paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
SólSól
3
Gotować paszteciki przez około 3 do 5 minut z każdej strony, lub do pożądanej doneness. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
4
Wyjąć z grilla i umieścić na bułkach hamburgerowych. Top z pożądanymi dodatkami i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn