Chocolate Dipped Coconut Pops
Ten przepis służy 6. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko kokosowe, mleko skondensowane, polewę czekoladową, która tworzy skorupę, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chocolate-Dipped Swirl Pops, Chocolate Dipped Strawberry Pops, oraz Czekoladowe Popcorn Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubij mleko kokosowe i słodzone mleko skondensowane trzepaczką, aż będzie gładkie. Podzielić mieszaninę na 6 (5-uncji) kubków papierowych. Przykryj kubki folią; włóż craft stick do środka każdego popu. (Lub wypełnij formy Ice pop zgodnie ze wskazówkami producentów.) Zamrażać około 6 godzin lub do zamrożenia.
Polewę czekoladową wlać do szklanej miarki o pojemności 1 szklanki. Pracując z 1 pop na raz, Usuń pop z kubka. Zanurz górną połowę popu w polewie czekoladowej; natychmiast posyp kokosem czekoladę, zanim stwardnieje.
Podawać natychmiast, lub powrót udekorowane pops do zamrażarki. Powtórz z pozostałymi popami.