Chocolate-Crunch Truskawkowe Lody
Przepis Chocolate-Crunch truskawkowe lody może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 52 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cool whip wolna bitą polewą, krakersy graham czekolady, donice kawałki orzecha włoskiego, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lody truskawkowo-czekoladowe Laury, Fruit Crunch Sundae, oraz Oreo Crunch Sundae dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać jogurt i kawałki Grahama; łyżkę równomiernie do 4 filiżanek deserowych.
Na wierzchu 1/2 szklanki truskawek i 1 łyżka. z bitej polewy.
Posypać orzechami włoskimi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.