Chocolate Chunk Blondies

Chocolate Chunk Blondies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Chocolate Chunk Blondies spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 23 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, jajka, bogaty & kremowy polewa czekoladowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Chunk Blondies, Chocolate Chunk Blondies, oraz Cranberry Chocolate Chunk Blondies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni. W dużej misce wymieszaj ciasto, masło, wodę i jajka łyżką. Wymieszać kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 21 do 26 minut lub aż krawędzie są złociste. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W małej misce do mikrofalówki, mikrofalowy lukier odkryte na wysokie 20 do 25 sekund lub do stopienia; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Mżawka nad kratami.
6
Odstawić około 30 minut lub aż lukier jest ustawiony. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Lub w przypadku trójkątów przeciąć pręty na 6 rzędów po 2 rzędach, a następnie przeciąć każdy pręt po przekątnej na pół, tworząc Trójkąty. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn