Chocolate Chip Dyni Bread
Chocolate Chip Pumpkin Bread może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, zmielony cynamon, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chocolate Chip Dyni Bread, Chleb Z Dyni Z Kawałkami Czekolady, oraz Chleb Z Dyni Z Kawałkami Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. nasmarować dno tylko dwóch 8x4-calowych patelni bochenkowych ze skróceniem; lekko mąki (lub spryskać dna patelni sprayem do gotowania; nie mąki).
W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i gałkę muszkatołową do wymieszania; odstawić.
W dużej misce, beat 2 szklanki cukru i masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 1 do 2 minut lub aż kremowy.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat w wodzie i dyni na niskiej prędkości.
Dodać mieszankę mąki; ubić na niskiej prędkości około 1 minuty lub do zwilżenia. Wymieszać w 1 szklance czekolady.
Rozprowadzić równomiernie na patelniach.
Posypać wierzchy z pozostałych 2 łyżki czekolady chipsy, pekan i 2 łyżeczki cukru.
Piec 1 godzinę 5 minut do 1 godziny 15 minut lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.