Chleb żurawinowy z chipsami pomarańczowymi może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, orzechy włoskie, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Wilgotny Chleb Żurawinowy Pomarańczowy Z Pomarańczową Glazurą, Chleb Żurawinowy Pomarańczowy Z Polewą Maślaną Pomarańczową, oraz Chleb żurawinowy pomarańczowy z jasnopomarańczową polewą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, połączyć pierwsze pięć składników. W innej misce połączyć jajka, olej i skórkę pomarańczową; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Do suchych składników dodajemy na przemian z maślanką. Złożyć w żurawiny, czekoladowe chipsy i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Wlać do dwóch smarowanych 8-in. x 4-po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
4
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu. Jeśli pożądana jest glazura, połącz cukier cukierniczy z sokiem pomarańczowym, aż będzie gładka; rozprowadź na schłodzonych bochenkach.