Chleb z pomidorem: Pan Con Tomate
Chleb z pomidorem: Pan Con Tomate jest bezmleczne przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz roma pomidory, oliwę z oliwek, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pan con Tomate (chleb pomidorowy), Pan con Tomate ' y Anchoa-czosnek, oliwa z oliwek i świeże pomidory na chlebie tostowym, oraz Portugalski ryż pomidorowy (Arroz de Tomate) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill. Chleb kroimy pod kątem na 20 cienkich kawałków. Używając 3 łyżek oliwy z oliwek, szczotkuj obie strony każdej kromki chleba.
Umieścić kromki chleba na gorącym grillu i tosty, o 2 protokół z każdej strony, lub do złotego.
Każdy kawałek szynki pokroić w ćwiartki. Na małej patelni saute dodać pozostałą łyżkę oliwy z oliwek i gotować szynkę, aż będzie chrupiąca.
Szynkę wyjąć na papierowy ręcznik, aby usunąć nadmiar oleju.
Gdy chleb jest jeszcze ciepły, natrzyj ząbek czosnku na każdą kromkę chleba.
Pomidory odciąć od góry i natrzeć pomidora na kromki chleba.
Skropić oliwę z oliwek na każdym kawałku i posypać koszerną solą. Wierzch z kawałkiem szynki.