Chleb Z Herbatą Cytrynową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj chleba z herbatą cytrynową. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 25 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tajska Mrożona Herbata, Long Island Iced Tea, oraz Domowa Herbata Zielona Starbucks Frappuccino.
Instrukcje
Zmiksuj zmiękczone masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru granulowanego, ubijając do lekkiego i puszystego.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać 1 łyżkę skórki cytryny. Łyżka ciasto do smarowane i mąki 8 - x 4-calowy Bochenek.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka chleba wyjdzie czysty.
Ostudzić na patelni 10 minut.
Wyjąć chleb z patelni i całkowicie ostudzić na drucianym stojaku.
Wymieszać cukier puder i sok z cytryny, aż będzie gładka; łyżka równomiernie na wierzchu chleba, pozwalając nadmiar kapać po bokach. Pozostałe 1 łyżka skórki cytryny i 1 łyżka cukru granulowanego wymieszać, posypać chlebem.
Cytrynowo-migdałowy chleb herbaciany: wymieszać 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego do ciasta. Postępuj zgodnie z zaleceniami.