Chleb Michael ' s Foccacia
Michael ' s Foccacia Bread może być tylko chleb, którego szukasz. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 19. 107 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Chleb z nasion lnu "Foccacia" (niskowęglowodanowy i bezglutenowy), Suszone pomidory,oliwki, rozmaryn i tymianek chleb Foccacia, oraz Foccacia Panino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miód rozpuścić w ciepłej wodzie w dużej misce, a następnie posypać drożdże.
Odstawić na 5 minut, aż drożdże zmiękną i zaczną się spieniać. Wymieszaj 1 łyżkę soli, 1 łyżkę oliwy z oliwek, cebulę i 5 szklanek mąki, aż ciasto się połączy. Zagnieść na dobrze posmarowanej mąką powierzchni, aż będzie gładka i elastyczna, około 5 minut. Lekko naoliwić dużą miskę, umieścić ciasto w misce i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryć wilgotną szmatką i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 415 stopni F (215 stopni C).
Umieść ciasto na naoliwionej blachy do pieczenia, i spłaszczyć, aby pokryć cały arkusz równomiernie. Użyj końcówek palców, aby wgniecenia na całym cieście rozmieszczone około 1 cala od siebie.
Skropić focaccię 3 łyżkami oliwy z oliwek, następnie posypać rozmarynem, parmezanem i pozostałą 1 łyżką koszernej soli.
Piec w nagrzanym piekarniku 20 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.