Chleb kukurydziany z boczkiem
Przepis Cornbread z boczkiem skorupa może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ziarna kukurydzy, średnio mieloną mąkę kukurydzianą, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z szynką i zielenią ze skórką z chleba kukurydzianego, Ciasto Kukurydziane Crust, oraz Zapiekanka Z Indyka Ze Skórką Z Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni na średnim ogrzać, aż chrupiące.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.Rezerwy 2 łyżki kapieli zskillet. Boczek pokruszyć na małe kawałki.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Pokryj patelnię o średnicy 12 cali z bakondrippings.
Mąkę kukurydzianą ubić i następne 4składniki w dużej misce.
W średniej misce ubić mleko, jajka,miód i masło. Wymieszać mieszankę mleczną do suchych składników.
Umieść przygotowaną patelnię w piekarniku dobardzo gorący, około 10 minut.
Piec cornbreaduntil złoty i tester włożony do centrekomórki się czyste, o 50 protokół. Schłodzić inskillet co najmniej 30 minut.
Podawać chleb kukurydziany bezpośrednio z patelni. Czy do przodu: może być 8 godzin do przodu. W razie potrzeby, rewarmuncovered w piekarniku 177° 10 do 15 minut.