Chleb kukurydziany z boczkiem

Chleb kukurydziany z boczkiem
Przepis Cornbread z boczkiem skorupa może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ziarna kukurydzy, średnio mieloną mąkę kukurydzianą, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z szynką i zielenią ze skórką z chleba kukurydzianego, Ciasto Kukurydziane Crust, oraz Zapiekanka Z Indyka Ze Skórką Z Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużej patelni na średnim ogrzać, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych.Rezerwy 2 łyżki kapieli zskillet. Boczek pokruszyć na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Rozgrzej piekarnik do 177°. Pokryj patelnię o średnicy 12 cali z bakondrippings.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
4
Mąkę kukurydzianą ubić i następne 4składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W średniej misce ubić mleko, jajka,miód i masło. Wymieszać mieszankę mleczną do suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MiódMiód
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wymieszać z kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
7
Umieść przygotowaną patelnię w piekarniku dobardzo gorący, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
8
Wlać ciasto dooskillet.
9
Posypać bekonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
10
Piec cornbreaduntil złoty i tester włożony do centrekomórki się czyste, o 50 protokół. Schłodzić inskillet co najmniej 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Podawać chleb kukurydziany bezpośrednio z patelni. Czy do przodu: może być 8 godzin do przodu. W razie potrzeby, rewarmuncovered w piekarniku 177° 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Ta młoda Biel o nieco zredukowanym aromacie ma mnóstwo intensywności, oferując aromaty limonki, brzoskwini i łupków dopasowane do jedwabistej konsystencji. Dziś jest niezręcznie, potrzeba czasu na integrację. Najlepszy od 2008 do 2020 roku. 1500 spraw."- BS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn