Chleb Kukurydziany
Chleb kukurydziany może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 269 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępny chleb. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Południowo-zachodni chleb kukurydziany farsz z kukurydzą i Zielonymi Chili, Patelnia Chleb Kukurydziany Ze Świeżo Pokrojoną Kukurydzą I Boczkiem, oraz Chleb kukurydziano-kminkowy pieczony na patelni.
Instrukcje
Podgrzej suche patelnie w górnej i dolnej części piekarnika, podgrzewając piekarnik do 232°.
Ubić razem mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i sodę oraz sól.
Dodaj jajka, maślankę i 1 szklankę roztopionego masła, a następnie szybko wymieszaj.
Wyjąć gorące patelnie z piekarnika. Podziel pozostałą 1/2 szklanki roztopionego masła między nimi, a następnie podzielić ciasto między patelniami.
Piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączając pozycję patelni w połowie pieczenia, aż złoty i tester włożony do środka wychodzi czysty, łącznie 15 do 20 minut.
* Jeśli przygotowujesz chleb kukurydziany na grzanki, podgrzej resztę w patelniach lub owiń w folię, w piekarniku 177° 10 do 15 minut przed podaniem.