Chleb jogurtowo-Cukiniowy z orzechami włoskimi

Chleb jogurtowo-Cukiniowy z orzechami włoskimi
Chleb jogurtowo-Cukiniowy z orzechami włoskimi może być właśnie tym chlebem, którego szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, grecki jogurt, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb jogurtowo-Cukiniowy z orzechami włoskimi, Chleb jogurtowo-cukiniowy z orzechami włoskimi, oraz Cukinia chleb bananowy z orzechami włoskimi i rodzynkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Masło i mąka 9-na-4 1/2-calowy metalowy bochenek patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
3
Rozłóż połówki orzecha włoskiego na talerzu i tosty przez około 8 minut, aż będą pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzecha WłoskiegoPołówki Orzecha Włoskiego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4
Prażone orzechy włoskie przełożyć na deskę do krojenia i grubo posiekać, a następnie zamrozić na 5 minut do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
W dużej misce ubić mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. W średniej misce wymieszaj cukier z jajkami, olejem roślinnym i jogurtem beztłuszczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt Bez TłuszczuJogurt Bez Tłuszczu
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj mokre składniki do suchych składników wraz z startą cukinią i prażonymi orzechami włoskimi i mieszaj, aż ciasto będzie równomiernie nawilżone. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i piec przez około 1 godzinę i 10 minut, aż Bochenek wzrośnie i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Pozostaw bochenek do ostygnięcia na półce na 30 minut przed wyjmowaniem i podawaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn