Chleb Dyniowy Wstążkowy
Chleb z dyni wstążki może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 28 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka twarogu, mielonego cynamonu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Dyniowe Fioletowo-Wstążkowe, Chleb Żytni Niebiesko-Wstążkowy, oraz Biała Czekolada Wstążka Ciasto Dyniowe Z Klonu Glazury dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do napełniania, połączyć ser, cukier, mąkę i białka jaj w misce; odstawić.
W misce ubić dynię, mus jabłkowy, jajko, białka i olej.
Połączyć mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i goździki; dodać do mieszaniny dyni. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Podziel połowę ciasta między dwoma 8-in. x 4-po. Patelnie bochenkowe pokryte sprayem do gotowania.
Rozłóż każdy z nadzieniem; top pozostałym cieście.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Przechowywać w lodówce resztki.