Chleb Dyniowy Wstążkowy

Chleb Dyniowy Wstążkowy
Chleb z dyni wstążki może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 28 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka twarogu, mielonego cynamonu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Dyniowe Fioletowo-Wstążkowe, Chleb Żytni Niebiesko-Wstążkowy, oraz Biała Czekolada Wstążka Ciasto Dyniowe Z Klonu Glazury dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do napełniania, połączyć ser, cukier, mąkę i białka jaj w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W misce ubić dynię, mus jabłkowy, jajko, białka i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Białka JajBiałka Jaj
DyniaDynia
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połączyć mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i goździki; dodać do mieszaniny dyni. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
DyniaDynia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
4
Podziel połowę ciasta między dwoma 8-in. x 4-po. Patelnie bochenkowe pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Rozłóż każdy z nadzieniem; top pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Przechowywać w lodówce resztki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn