Chleb Budyniowy Butterscotch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać toffi budyń chleb spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać natychmiastowy budyń toffi, chipsy czekoladowe, soda oczyszczona i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy Butterscotch, Budyń Chlebowo-Orzechowy, oraz Pecan, Bourbon, and Butterscotch Bread budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni i obficie nasmaruj średni Bochenek.
Połącz mleko sojowe i ocet i pozostaw mieszaninę na kilka minut, aby się skrzepła. Użyj stojaka lub miksera ręcznego, aby wymieszać go z dużą prędkością, aż stanie się przyjemny i spieniony. Następnie dodać cukier i olej, ponownie mieszając do combine.In oddzielną miskę, przesiać razem mąkę, pudding mix, soda oczyszczona i proszek, i sól. Powoli włącz te suche składniki do mokrej, zatrzymując się, aby mikser mógł przetwarzać wszystko. Na koniec Wrzuć chipsy czekoladowe i wymieszaj, aby je rozprowadzić.
Wlać ciasto do przygotowanego bochenka i piec przez 45-50 minut, aż Na Zewnątrz złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Pozostaw bochenek na co najmniej 15 minut przed przeniesieniem go do regału chłodzącego. Kuszące, jak to może być, spróbuj oprzeć się cięciu, dopóki nie ostygnie w pełni, i użyj ząbkowanego noża!Krótko tosty, aby ledwo ponownie stopić chipsy i rozgrzać gruby kawałek, istnieje kilka innych śniadań (lub lunche, lub przekąski, lub desery), które można porównać.