Chleb Bekonowy
Chleb bekonowy trwa z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 17g białka, oraz 32G tłuszczu. Za 92 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka sera cheddar, herbatników maślanych, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Mile High Crispy boczek i chleb cebulowy-Maszyna do chleba, Pieczenie chleba: chleb pomidorowy, serowy i bekonowy, oraz Cheddar Boczek Chleb - Maszyna Do Chleba.
Instrukcje
Na małej patelni podsmaż cebulę i zieloną paprykę na oleju do miękkości.
Pokrój każdy biszkopt na ćwiartki. W dużej misce delikatnie wrzuć mieszankę cebuli, herbatniki, boczek, masło i ser, aż się połączą.
Przenieś do natłuszczonego 10-calowego. patelnia do rur.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub na złoty kolor. Natychmiast odwróć na talerz do serwowania.
Podawaj na ciepło. Przechowuj resztki w lodówce.