Chińska Kremowa Zupa Kukurydziana

Chińska Kremowa zupa kukurydziana to chiński przepis, który służy 6. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz białka, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj kremowa zupa kukurydziana, jak zrobić kremową zupę kukurydzianą, Chińska Zupa Kukurydziana, oraz Kremowa Zupa Z Selera Chińskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać z sherry, solą i białkami.
Dodaj kukurydzę w stylu śmietany i dobrze wymieszaj, aby zmiksować.
Rozgrzej wok lub dużą patelnię do średniej wysokości.
Dodać bulion z kurczaka i sos sojowy i doprowadzić do wrzenia.
Dodać mieszaninę kurczaka i powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Dusić przez 3 minuty, często mieszając, aby zapobiec poparzeniu.
W filiżance wymieszać wodę i skrobię kukurydzianą, aż dobrze się wymieszają.
Dodać mieszankę skrobi kukurydzianej do gotującej się zupy, ciągle mieszając. Gotować przez dodatkowe 2 minuty, zupa lekko zgęstnieje. Ugotowany boczek pokruszyć na poszczególnych porcjach.