Chipotle Pieczeń Wieprzowa
Chipotle pieczeń wieprzowa jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 10 porcjami. To danie główne ma 251 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju sałatkowego, schab bez kości, pomarańczowe kliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chipotle Pieczeń Wieprzowa, Chipotle Pieczeń Wieprzowa, oraz Pieczeń Wieprzowa Fig, Orange & Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę opłukać; osuszyć.
Czosnek pokroić w plasterki 1/2 cala.
Wytnij 1/2-calowe szczeliny na całym mięsie; włóż do nich czosnek.
Umieść mięso w ciężkiej plastikowej torbie na żywność o pojemności 1 galona.
W blenderze, wirować sok pomarańczowy, chili z sosem, posiekane oregano, i olej, aż będzie gładka.
Wlać wieprzowinę, worek uszczelniający i obrócić do płaszcza. Zestaw torba w misce. Schłodzić co najmniej 4 godziny lub do 1 dnia, obracając od czasu do czasu.
Przygotuj grilla. Jeśli używasz brykietów węglowych, kopiec i zapalić 60 brykietów na ognisku. Gdy brykiety są usiane szarym popiołem, w ciągu 15 do 20 minut popychaj równe ilości na przeciwległe strony firegrate.
Dodaj 5 więcej brykietów teraz, i co 30 minut gotowania, do każdego Kopca węgli.
Jeśli korzystasz z grilla gazowego, włącz ogrzewanie do wysokiego i zamknij pokrywę na 10 minut. Wyreguluj palniki do gotowania pośredniego (bez środka rozgrzewającego) i utrzymuj na wysokim poziomie.
Ustaw miskę ociekową na palenisku między węglami lub palnikami. Ustaw grilla na miejscu.
Wyjmij wieprzowinę z marynaty i połóż na grillu, a nie na ogniu. Przykryć grilla; otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny. W ciągu pierwszej godziny od czasu do czasu podlewać mięso marynatą. Gotować wieprzowinę, aż termometr osiągnie 155 w środku najgrubszej części, 1 1/4 do 1 3/4 godziny. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Przełożyć wieprzowinę na talerz, ogrzać i odstawić na około 10 minut.
Dekoruj gałązkami oregano i pomarańczowymi klinami.
Mięso kroimy w cienkie plasterki, wyciskamy sok z pomarańczy na plasterki, dodajemy sól i pieprz do smaku.