Chipotle Dip Z Ciecierzycy
Chipotle Dip z ciecierzycy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka papryki chipotle, czosnek, więcej cebuli, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciecierzyca-Chipotle Tostadas, Torty z ciecierzycy z kremem z awokado Chipotle, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać ciecierzycę i sok z limonki i rozpocząć przetwarzanie. Jeśli jest zbyt suchy, dodaj 1-2 łyżki płynu do gotowania z ciecierzycy lub, jeśli używasz puszki, po prostu użyj wody.
Dodaj pozostałe składniki i proces do gładkiej. Sól dostosuj do smaku.
Podawać z posiekaną czerwoną cebulą.