Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Chilli Poblano nadziewanych kukurydzą. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka Chilli poblano, kolendra, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ogień pieczone Chilli Poblano wypełnione kukurydzą, Quinoa, & kozi ser, Cukinia nadziewana kukurydzą, chili i serem (bezmięsna), oraz Poblano chiles nadziewane kukurydzą.
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.