Chili Lime Corn na kolbie
Chili Lime Corn na kolbie może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 96 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz uszy kukurydza, masło, granulowany czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Kukurydza Chili-Limonka na kolbie, Chili Lime Corn, oraz Chili Lime grillowana kukurydza na kolbie.
Instrukcje
Połącz masło, skórkę, chili w proszku, sól,pieprz i czosnek w małej plastikowej torebce zamykanej. Papka wokół dokładnie połączyć. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia, a następnie doprowadzić do temperatury pokojowej.
W domu lub na kempingu: wyciągnij łuskę z każdego ucha bez odłączania od dna kolby.
Usuń jak najwięcej jedwabiu i złóż łuskę z powrotem na uszy. Moczyć uszy w wodzie przez co najmniej 30 minut i do 1 godziny.
Uszy odcedzić, otwarte łuski, suche uszy ręcznikami papierowymi i równomiernie rozprowadzić mieszaniną masła. Złóż łuski z powrotem na uszy i związać w miejscu sznurkiem kuchennym lub paskami łuski. Kukurydza może być przechowywana w tym miejscu, schłodzona, do 24 godzin.
Na kempingu: przygotuj grill na pośrednie średnie ciepło (350 do 450; możesz trzymać rękę 5 cali. powyżej ruszt do gotowania tylko 5 do 7 sekund). Jeśli używasz węgla drzewnego, węgle bankowe równomiernie po przeciwnych stronach paleniska, pozostawiając chłodniejszą część środkową; jeśli używasz gazu, obróć wszystkie palniki na wysoki, zamknij pokrywę i podgrzej 10 minut. Następnie wyłącz jeden palnik i obniż Inne do średniego. Grill kukurydza na chłodniejszym miejscu, pokryte, do miękkości i zwęglone, 20 protokół.
Podawać z solą do posypania.