Chili Beef Loaf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chili Beef Loaf. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz bułkę tartą, sól, chili, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Ziemniaczany Chili Loaf, Ziemniaczany Chili Loaf, oraz Meat Loaf z sosem Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę wymieszać z jajkami, 1/2 szklanki salsy, bułką tartą, cebulą, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Zapakuj połowę mieszanki mięsa płasko do patelni bochenkowej o wymiarach 5 na 9 cali.
Pokrój zielone chili w paski 1/2 cala i ułóż na mięsie.
Pozostałą mieszaninę mięsa zapakować na warstwę chili-sera.
Piec w piekarniku 400, aż dobrze rumiane, 55 do 60 protokół.
Posypać pozostałym serem i odstawić około 10 protokół.
Pokrój Bochenek mięsa na grube plastry i wyciągnij szeroką łopatką.
Podawać z kwaśną śmietaną, pozostałą salsą oraz solą i pieprzem do smaku.