Chile-Crusted przegrzebki z Mango-Papaya Salsa
Przepis Chile-Crusted przegrzebki z Mango-Papaya Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 8 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz salsę mango-papaya, kliny z limonki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chile Lime Mango i papaja, Chile-chrupiące przegrzebki z sałatką ogórkową, oraz Mango Papaya Salsa.
Instrukcje
Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi.
Posypać przegrzebki z chile proszku i soli.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick.
Dodaj przegrzebki; gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Podawać z salsą Mango-Papaya i limonką.
Duże przegrzebki morskie są idealne do szybkiego i wypełniającego źródła białka każdej nocy w tygodniu. Można je smażyć lub sadzić, a następnie dodawać do sałatek i makaronów lub podawać solo jako entre. Ich łagodny smak i uniwersalny wygląd sprawiają, że są dobrym gospodarzem dla złożonych smaków.