Chicago Italian Beef (Pot Roast Style)

Chicago Italian Beef (Pot Roast Style)
Przepis Chicago włoska wołowina (Pot Roast Style) może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 21 godzin i 25 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1333 kalorii, 91g białka, oraz 75 g tłuszczu każdy. Na $7.09 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, granulowany czosnek, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Włoskie Hoagies Wołowe W Stylu Chicago, Slow-Cooker Chicago - Style Włoska wołowina i kiełbasa Combo, oraz Chicago Italian Beef Sandwich.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do pieczenia: umieść stojak w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
3
Całość pieczeni obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piecu na średnim ogniu. Brązowy pieczeń ze wszystkich stron, aż złoty i karmelizowany; zmniejszyć ogień, jeśli tłuszcz zaczyna palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Przenieść pieczeń na talerz i zmniejszyć ogień do medium.
6
Dodaj w cebuli i saute, mieszając od czasu do czasu, aż dopiero zaczyna się brązowy, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodaj włoską przyprawę i pokruszony czerwony pieprz i saute aż pachnące, kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
8
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 30 sekund. Deglaze z czerwonym winem i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
CzosnekCzosnek
9
Dodać bulion i tymianek i doprowadzić do duszenia. Dostosuj przyprawę jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
StadoStado
TymianekTymianek
10
Pieczeń włożyć z powrotem do garnka z nagromadzonymi sokami i wstawić do piekarnika. Gotować pieczeń, obracając co 30 minut, aż bardzo miękkie, 3 3 1/2 do 4 godzin. Zwiększyć ciepło piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
11
Przenieś pieczeń na deskę do krojenia i namiot z folią. Odcedzić jus przez drobną siatką sitko do miski i wrócić z powrotem do garnka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Po ostygnięciu trochę, ciągnąć mięso na mniejsze kawałki, powrót do zmniejszonej jus i rezerwy, aż gotowy do budowy kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
GarnekGarnek
12
Na słodką paprykę: wrzucić paski pieprzu z oliwą z oliwek, granulowany czosnek i trochę soli i pieprzu na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek GranulowanyCzosnek Granulowany
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
13
Piec, mieszając w połowie, aż jaśniejszy kolor i miękkie, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Na bułce ułożyć wołowinę, potem słodką paprykę, a potem domowej roboty gorącą Giardinierę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot GiardinieraHot Giardiniera
PaprykaPapryka
WołowinaWołowina
RolkaRolka
2
Wlać małe naczynie zmniejszonej jus. Weź całą kanapkę i szybko wsadź gorący jus. Używając dwóch rąk, idź do diabła do miasta.
1
Połącz 2 szklanki wody i soli w szklance lub niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać do rozpuszczenia soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Dodaj marchew, kalafior, serranos, czosnek, seler i papryka do słonej wody i wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KalafiorKalafior
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
WodaWoda
SólSól
1
Warzywa odcedzić i opłukać. W czystej misce wymieszaj olej rzepakowy z oregano i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
WarzywaWarzywa
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać warzywa i wymieszać do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Giardiniera wyzdrowieje z czasem. Po najwyżej 2 dniach w misce można umieścić w szczelnych słoiczkach i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 do 3 tygodni. Sprawia 3 do 4 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Z kuchni Food Network; po dalszych testach i w celu zapewnienia najlepszych rezultatów przepis ten został zmieniony w stosunku do tego, co było w rzeczywistym odcinku.

Składniki

2kilogramywołowina bez kości chuck Eye roast (owołowina bez kości chuck Eye roast (o7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowybulion wołowy1(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchew pokrojona w kostkęmarchew pokrojona w kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimałe różyczki kalafiorowemałe różyczki kalafiorowe1łodygaseler, pokrojony w kostkę małyseler, pokrojony w kostkę mały2(może być lub przeglądać)kruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino2gałązkipokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony6goździkiczosnek, grubo posiekanyczosnek, grubo posiekany11 funt cukinii,koszerne marynatykoszerne marynaty4zielona papryka, posiekana i pokrojona w paskizielona papryka, posiekana i pokrojona w paski1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszone włoskie przyprawysuszone włoskie przyprawy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1( bakłażany)cebula, grubo posiekanacebula, grubo posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszone oreganosuszone oregano1małeczerwona papryka, pokrojona w kostkę małaczerwona papryka, pokrojona w kostkę mała4do 8 papryczek serrano, pokrojonych w plasterki 1/4 cala (w zależności od pożądanego poziomu ciepła)do 8 papryczek serrano, pokrojonych w plasterki 1/4 cala (w zależności od pożądanego poziomu ciepła)6miękkie, zawiasowe rolki sub lub hoagiemiękkie, zawiasowe rolki sub lub hoagie596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisól kuchennasól kuchenna2(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W21 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn