Przepis Chicago włoska wołowina (Pot Roast Style) może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 21 godzin i 25 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1333 kalorii, 91g białka, oraz 75 g tłuszczu każdy. Na $7.09 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, granulowany czosnek, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Włoskie Hoagies Wołowe W Stylu Chicago, Slow-Cooker Chicago - Style Włoska wołowina i kiełbasa Combo, oraz Chicago Italian Beef Sandwich.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do pieczenia: umieść stojak w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Garnek
3
Całość pieczeni obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
4
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piecu na średnim ogniu. Brązowy pieczeń ze wszystkich stron, aż złoty i karmelizowany; zmniejszyć ogień, jeśli tłuszcz zaczyna palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
5
Przenieść pieczeń na talerz i zmniejszyć ogień do medium.
6
Dodaj w cebuli i saute, mieszając od czasu do czasu, aż dopiero zaczyna się brązowy, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
7
Dodaj włoską przyprawę i pokruszony czerwony pieprz i saute aż pachnące, kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Przyprawa Włoska
8
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 30 sekund. Deglaze z czerwonym winem i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone Wino
Czosnek
9
Dodać bulion i tymianek i doprowadzić do duszenia. Dostosuj przyprawę jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Stado
Tymianek
10
Pieczeń włożyć z powrotem do garnka z nagromadzonymi sokami i wstawić do piekarnika. Gotować pieczeń, obracając co 30 minut, aż bardzo miękkie, 3 3 1/2 do 4 godzin. Zwiększyć ciepło piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Garnek
11
Przenieś pieczeń na deskę do krojenia i namiot z folią. Odcedzić jus przez drobną siatką sitko do miski i wrócić z powrotem do garnka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Po ostygnięciu trochę, ciągnąć mięso na mniejsze kawałki, powrót do zmniejszonej jus i rezerwy, aż gotowy do budowy kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Sito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia Aluminiowa
Garnek
12
Na słodką paprykę: wrzucić paski pieprzu z oliwą z oliwek, granulowany czosnek i trochę soli i pieprzu na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Granulowany
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Papryka
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
13
Piec, mieszając w połowie, aż jaśniejszy kolor i miękkie, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Na bułce ułożyć wołowinę, potem słodką paprykę, a potem domowej roboty gorącą Giardinierę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Giardiniera
Papryka
Wołowina
Rolka
2
Wlać małe naczynie zmniejszonej jus. Weź całą kanapkę i szybko wsadź gorący jus. Używając dwóch rąk, idź do diabła do miasta.
1
Połącz 2 szklanki wody i soli w szklance lub niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać do rozpuszczenia soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
3
Dodaj marchew, kalafior, serranos, czosnek, seler i papryka do słonej wody i wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Kalafior
Marchew
Seler
Czosnek
Woda
Sól
1
Warzywa odcedzić i opłukać. W czystej misce wymieszaj olej rzepakowy z oregano i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Warzywa
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać warzywa i wymieszać do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Giardiniera wyzdrowieje z czasem. Po najwyżej 2 dniach w misce można umieścić w szczelnych słoiczkach i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 do 3 tygodni. Sprawia 3 do 4 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do Konserw
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Z kuchni Food Network; po dalszych testach i w celu zapewnienia najlepszych rezultatów przepis ten został zmieniony w stosunku do tego, co było w rzeczywistym odcinku.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.