Chiński Makaron Szklany Z Sosem Orzechowym
Chiński makaron szklany z sosem orzechowym może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 753 kalorie. Ten przepis służy 1. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, bulion z zupy, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szklany makaron z Srirachanem i chińskimi brokułami, Makaron szklany (sotanghon, wermiszel) z Srirachanem i chińskimi brokułami, oraz Dan Dan mian (makaron w pikantnym sosie z chińskich orzeszków ziemnych).
Instrukcje
Makaron namoczyć przez 1 godzinę i odcedzić.
Umieścić w rondlu z bulionem zupy i gotować na wolnym ogniu, aż będą miękkie, ale nie mushy, o 10 protokół.
Odcedzić wywar z makaronu, rezerwując go do innego użycia.
Umieść makaron na tacy i przechowywać w lodówce przez godzinę.
Wymieszać sos, wkładając masło orzechowe do 2-szklanki miarki i dodając gorącą wodę. Wymieszać widelcem, aż do uzyskania konsystencji śmietany ubijającej.
Dodać pozostałe składniki sosu i wymieszać ze schłodzonym makaronem.
Makaron ułożyć na naczyniu i udekorować zieloną cebulą i orzeszkami ziemnymi.