Cherry Cheesecake Bars
Cherry Cheesecake Bars wymaga około 3 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 160 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 220 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, waniliowy, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 13%. Spróbuj Cherry Cheesecake Bars, Cherry Cheesecake Bars, oraz Cherry Cheesecake Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelnia z natryskiem do gotowania. W dużej misce, miejsce mix cookie.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszankę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Rezerwa 1 1/2 szklanki mieszaniny okruchów do polewy. Wcisnąć pozostałą mieszaninę na dnie patelni.
W międzyczasie, w dużej misce, beat twarożek, cukier, mąka, wanilia i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Masę serową rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonej skórce. Łyżka ciasto wiśniowe nadzienie równomiernie na warstwie serek.
W małej misce, wymieszać zarezerwowane 1 1/2 szklanki mieszaniny okruchów i migdały.
Posypać nadzieniem ciasto.
Piec 40 do 45 minut lub do jasnego złotego koloru. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.