Chef Joey ' s Chicken Vindaloo

Chef Joey ' s Chicken Vindaloo
Przepis Chef Joey ' s Chicken Vindaloo jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 7,87 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Jedna porcja zawiera 1666 kalorii, 137g białka, oraz 55 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Mieszanka udek z kurczaka, proszek jalapeno, mielona kurkuma i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mieloną kurkumę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Cytrynowe Nadziewane Wiśniami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Chef Joey z ' S Wrap It Up, Chef Joey ' s Vegan Rugelach, oraz Strudel jabłkowy Szefa Kuchni Joey.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Szkielet Gruner Veltliner (1 litr) z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litr)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litr)
Świeży, owocowy, a przede wszystkim przyjazny dla jedzenia, nasz Grüner Veltliner (w skrócie Gru-Vee) pokazuje uroki, które sprawiają, że winogrono Austria jest ulubioną odmianą białego wina. Pikantne wino o wybuchowych owocowych smakach, lekkim minerale i pełnym, ekspansywnym wykończeniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn