Cheese ' N ' Egg Pizza Squares
Przepis Cheese ' N ' Egg Pizza Squares jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie niesamowity lacto ovo vegetarian opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 223 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka aktywnych drożdży, beztłuszczowego mleka w proszku, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 7 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Chile Ser Jajko Kwadraty, Placki Filo Z Pieczonym Jajkiem, Szpinakiem I Serem, oraz Pizza z jajkiem bekonowym i serem.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść drożdże i cukier w ciepłej wodzie; odstawić na 5 minut.
Dodaj sól, mleko w proszku i 1-1 / 2 szklanki mąki; dobrze wymieszaj. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Nie ugniataj.
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Uderz ciasto. Wciśnij do natłuszczonego 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Połącz jajka, ser, szczypiorek i sól czosnkową; polać skórką.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub na złoty kolor.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to świetny wybór na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek po kwiaty mieczyk i ziemisty krzemień. Garbnikowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem. Polecany do mięsa z grilla, np. krojonego steku Chianina lub do dziczyzny, np. bażanta nadziewanego truflami. Doskonale komponuje się również z dojrzałym serem.