Cheddar i kulki oliwkowe
Cheddar i kulki oliwne może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 86 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 45. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka oliwek, bardzo ostry ser cheddar, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular wynik 10%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kulki Oliwkowe, Serowe Kulki Oliwkowe, oraz Przyprawione Kulki Labne w oliwie z oliwek.
Instrukcje
Pozostawić ser do siedzenia, aż osiągnie temperaturę pokojową. W dużej misce wymieszaj ser, masło i paprykę za pomocą blendera do ciast. Stopniowo mieszaj w mące, najpierw za pomocą blendera do ciast, a następnie za pomocą rąk.
Wymieszać, aż ciasto się połączy. Powinien tworzyć solidną kulę o gładkim wyglądzie, ale mieć kruchą teksturę po rozłożeniu. Jeśli ciasto wydaje się zbyt suche, dodaj więcej rozdrobnionego sera.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Uszczypnij mały kawałek ciasta i przykryj nim oliwkę.
Tocz delikatnie między dłońmi, aby wygładzić i uszczelnić oliwkę wewnątrz kulki.
Ułożyć na blaszce i powtórzyć z pozostałym ciastem i oliwkami.
Umieść tacę z oliwkami w lodówce na 10 minut, aby się uelastycznić.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, lub aż zbrązowieje.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.