Ceviche z przegrzebka i grejpfruta z awokado i rzodkiewką
Przegrzebek i grejpfrut Ceviche z awokado i rzodkiewką może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 522 kalorie, 13g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz świeże liście tymianku, świeże liście pietruszki, rzodkiewki śniadaniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ceviche z awokado i przegrzebka, Recenzja: Smukłe Podniebienie Książka Kucharska / Avocado Lime Scallop Ceviche, oraz Przegrzebek Ceviche.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: mandolina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mandolina
1
Połącz wszystkie składniki marynaty z wyjątkiem oliwy z oliwek w blenderze. Zmiksować, aż dobrze się połączą i powoli skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do miski i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1
W niereaktywnej misce mieszania połączyć przegrzebki, szalotki, cebula, papryka, kolendra, i pietruszka z marynaty. Ubierz lekko awokado z resztkami marynaty. Pozostawić do marynowania, przykryte lodówką, przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.