Ceviche z owoców morza na ogórku okrągłym z Zielonym kawiorem
Przepis ceviche z owocami morza na ogórku okrągłym z Zielonym kawiorem może zaspokoić Twoje Południowoamerykańskie pragnienie w okolicy 8 godzin i 20 minut. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 50 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, papai, świeżo liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tatar z tuńczyka w ogórkowej łódce z kawiorem, Ugotuj książkę: ziele zielone Ceviche z ogórkiem, oraz Ceviche Z Owocami Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać jalapeno z cebulą, sok z limonki, sok z cytryny, mango, papaja,kolendra i oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia. Doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać przegrzebki zanurzając je całkowicie w marynacie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin, najlepiej na noc. (Kwasy w marynacie będzie "gotować" przegrzebki.)
Ogórki obrać i pokroić w plastry o grubości 1/4 cala. Odcedź mieszaninę przegrzebków i łyżkę na dyski ogórka. Wierzch z 1/8 łyżeczki kawioru.