Ceviche Verde
Przepis Ceviche Verde jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 521 kalorii, 25g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 250 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, sól koszerna, liście kolendry, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ceviche Verde, Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, oraz Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych).
Instrukcje
Pokroić rybę w kostkę 1/2"; umieścić w średniej misce.
Dodać sól koszerną; wrzucić do herbu.
Dodać sok z limonki; wrzucić do herbu. Marynować, aż krawędzie kostek zaczną się zmieniać nieprzezroczyste, rzucając od czasu do czasu, o 30 protokół.Kostka awokado; dodać do miski wraz z zielonymi oliwkami, pomidory, cebula, kolendra, i jalapeo.
Dodać oliwę z oliwek i doprawić do smaku solą.
Podawać na tostadas lub z chipsami tortilla do zanurzenia.