Ceviche Marynowane Przegrzebki

Ceviche Marynowane Przegrzebki
Przepis Ceviche marynowane przegrzebki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka soli, sok z limonki, mieszanka ryb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Przegrzebki Marynowane Sojowo-Cytrusowe, Przegrzebki marynowane w cytrusach i pieczona czerwona papryka, oraz Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić razem wszystkie składniki z wyjątkiem kolendry i odstawić w temperaturze pokojowej przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
2
Skosztuj, dostosuj przyprawę i podawaj, przyozdobione kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
KolendraKolendra
3
Smak
4
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
5
i klasyczny bestseller jak gotować wszystko, który sprzedał ponad milion kopii. Jest również współautorem, wraz z Jean-Georgesem Vongerichtenem, "Simple to Spectacular" i "Jean-Georges: gotowanie w domu z czterogwiazdkowym szefem kuchni". Pan Bittman jest płodnym pisarzem, często występuje w radiu i telewizji, i jest gospodarzem najlepszych przepisów na świecie, 13-częściowy serial w telewizji publicznej. Mieszka w Nowym Jorku i Connecticut.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn