Ceviche

Ceviche
Ceviche może być tylko Latynoamerykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 3514 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, cebuli, chipsów tortilla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska.

Instrukcje

1
Złóż ceviche: w niereaktywnym naczyniu zapiekanym, Pyrex lub ceramicznym, umieść rybę, cebulę, pomidory, chili, sól, Tabasco i oregano. Przykryć sokiem z limonki i cytryny. Przykryj naczynie zapiekane folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Sos TabascoSos Tabasco
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
2
Wymieszać po godzinie, następnie marynować jeszcze kilka godzin: 
3
Pozostaw przykryte lodówką na godzinę, a następnie wymieszaj, upewniając się, że więcej ryb zostanie narażonych na kwaśne soki z limonki i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
4
Odstawić na kilka godzin, dając czas na smaki do mieszania.
5
Podczas procesu marynowania ryba zmieni kolor z różowoszarego i przezroczystego na bielszy i nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1
Podawać z posiekaną kolendrą i plastrami awokado z podgrzewanymi tortillami na ceviche tacos lub z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn