Central Illinois Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1387 kalorii. Jeśli masz miód, chrzan, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chef-Boy-I-Be-Illinois " Zapiekanka Z Dorsza, Chef-Boy-I-Be-Illinois ' Broccoli Italiano, oraz Chef-Boy-I-Be Illinois ' Ligurian Pasta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Polędwiczki pokroić w 4 medaliony. Motyl każdy medalion w poprzek, a następnie umieść każdy medalion między 2 kawałkami plastikowej folii. Używając młotka do mięsa, Funt, aż każdy patty jest 1/8 cala grubości i 6 do 8 cali szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
2
Wymieszać maślankę, miód, granulowany czosnek, sól, cebula w proszku i papryka w misce, aby marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne Marynaty
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Uncje Płynu świeżej Wody
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Umieść wieprzowinę w naczyniu 9-przez 13-cala i przykryć marynatą. Marynować w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
4
W dużej żeliwnej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu do 350 stopni F. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Ustaw trzystopniową stację do panierowania, z mąką, jajkami i bułką tartą w trzech oddzielnych naczyniach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Marynowane polędwiczki umieść najpierw w mące, otrząśnij nadmiar, a następnie w jajkach, a nadmiar niech kapie, a następnie w bułce tartej. Wciśnij paszteciki do bułki tartej, aż do całkowitego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony Cukier
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Jeden na raz, smażyć każdy patty aż złoty kolor, o 3 protokół, przewracając w razie potrzeby. Wieprzowina jest tak cienka, że do czasu, gdy jest złotobrązowa, jest już gotowa. Gdy wieprzowina jest gotowy, umieścić go na blasze wyłożonej drutu rack i umieścić w piekarniku, aby ogrzać, jeśli chcesz. Jeśli nie, bez obaw, jest tak samo dobry w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
1
W misce wymieszać majonez, musztardę, konfitury morelowe, miód i chrzan. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury Morelowe
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Do budowy kanapki: na każdej dolnej bułce, umieścić 2 plastry amerykańskiego sera, a następnie top z ciepłą polędwicą wieprzową. Na wierzchu wieprzowinę z czerwoną cebulą, ogórkami i sałatą. Musztardę morelową rozprowadzić na wierzchu bułki, a następnie na wierzchu kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański Ser
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Funtów Jeżyn (około
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Gęste smaki ciemnej śliwki i czekolady, warstwowe z prażonym dębem i aksamitnym wykończeniem, które utrzymuje się i utrzymuje. Dobrze komponuje się z grillowanym mięsem, średnim lub mocnym serem lub po prostu samodzielnie.