Ciasteczka Z Orzechami Porzeczkowymi

Ciasteczka Z Orzechami Porzeczkowymi
Porzeczkowe ciastka z orzechami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 72. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, maślanka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka jabłkowo-porzeczkowe, Ciasteczka Cytrynowo-Porzeczkowe, oraz Ciasteczka Bourbon Currant dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce moczyć porzeczki w 1/2 szklanki gorącej wody, aż spuchnie; odcedzić i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem skrócenie i brązowy cukier, aż będzie gładka. Ubij jajka, po kolei, a następnie wymieszaj z 1 łyżeczką wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać ze śmietaną na przemian z maślanką. Złożyć posiekane orzechy włoskie i suszone porzeczki. Upuść zaokrąglone łyżki na arkusze ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Suszone PorzeczkiSuszone Porzeczki
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Pliki CookiePliki Cookie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia. Gdy ciasteczka są chłodne, mróz z brązowym lukrem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Aby lukier: rozpuścić masło w małym rondlu na średnim kapeluszu, aż uzyska złoty kolor. Wymieszać w 1/4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki wanilii. Ubijaj cukier cukierniczy po 1/2 szklanki na raz, aż lukier będzie miał konsystencję do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
LukierLukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn