Porzeczkowe ciastka z orzechami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 72. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, maślanka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka jabłkowo-porzeczkowe, Ciasteczka Cytrynowo-Porzeczkowe, oraz Ciasteczka Bourbon Currant dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce moczyć porzeczki w 1/2 szklanki gorącej wody, aż spuchnie; odcedzić i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porzeczki
Pliki Cookie
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Piekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem skrócenie i brązowy cukier, aż będzie gładka. Ubij jajka, po kolei, a następnie wymieszaj z 1 łyżeczką wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Skracanie
Wanilia
Krem
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać ze śmietaną na przemian z maślanką. Złożyć posiekane orzechy włoskie i suszone porzeczki. Upuść zaokrąglone łyżki na arkusze ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha Włoskiego
Suszone Porzeczki
Soda Oczyszczona
Maślanka
Pliki Cookie
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia. Gdy ciasteczka są chłodne, mróz z brązowym lukrem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Pliki Cookie
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
Aby lukier: rozpuścić masło w małym rondlu na średnim kapeluszu, aż uzyska złoty kolor. Wymieszać w 1/4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki wanilii. Ubijaj cukier cukierniczy po 1/2 szklanki na raz, aż lukier będzie miał konsystencję do smarowania.