Cebula Nadziewana Z Grilla
Grillowana nadziewana cebula może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 40 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka sera philadelphia neufchatel, ser mleczny Cheddar, Lite balsamiczny sos vinaigrette i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowana cebula nadziewana słodką cebulą, BBQ Bourbon Grillowany kurczak faszerowany papryką i cebulą, oraz Abodo Grillowana Wieprzowina Z Cebulą Nadziewaną Esquite dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać boczek na średniej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące. W międzyczasie, wyciąć cienki plasterek z góry każdej cebuli; wyrzucić górę. Użyj małej łyżki, aby zgarnąć środki cebuli, pozostawiając 1/2-cala grubości muszli. Cebulę drobno posiekać.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową, zastrzegając 1 łyżkę. kapie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodaj 1/2 szklanki posiekanej cebuli do kapieli na patelni. (Zachowaj pozostałą posiekaną cebulę do innego użycia.) Gotować 5 min. albo aż cebula będzie chrupiąca-delikatna.
Dodać chiles i czosnek; gotować 2 min. Wymieszać z boczkiem.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy, rozdrobniony ser i tymianek; wymieszać z boczkiem. Łyżka do łusek cebuli.
Umieścić 1 na każdym z 6 dużych arkuszy folii heavy-duty; skropić opatrunkiem. Owiń folię szczelnie wokół cebuli, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła w środku.
Grill 25 min. albo dopóki cebula nie zmięknie.