Wszystkie nocne gulasz z dyni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 59G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, bulion wołowy, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Niedzielny Gulasz, Chilly Night Gulasz Wołowy, oraz Jak mieć meksykańską noc z kurczakiem Enchilada gulasz.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżkę oleju rzepakowego w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Wymieszać czosnek i cebulę, i gotować, aż zmiękną i półprzezroczyste; wyjąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wlać 2 łyżki oleju rzepakowego do holenderskiego piekarnika. Podczas gdy to nagrzewa, wymieszać wołowinę z solą i pieprzem. Podsmaż wołowinę partiami, aż rumiane na całym, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Wymieszać z kminkiem i mąką, gotować, aż mąka zostanie włączona, a nasiona kminku będą pachnące, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Wlać bulion wołowy; dodać liście laurowe, cukier, gałkę muszkatołową i mieszankę cebuli. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Wymieszać ziemniaki i marchew; kontynuować gotowanie, aż warzywa będą miękkie, o 30 protokół. Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać do gulaszu wraz z natką pietruszki. Dusić aż zgęstnieje, o 5 protokół.