Cassoulet Wieprzowy Wolno Gotowany

Cassoulet Wieprzowy Wolno Gotowany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne gotowanie Cassoulet wieprzowe spróbować. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 622 kalorie, 53g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście tymianku, cebulę, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cassoulet Wieprzowy Wolno Gotowany, Slow Cooker Peppercorn Garlic Pork Cassoulet, oraz Powolna Kuchenka Cassoulet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, aż ostry. Pokruszyć boczek; wstawić do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
2
Kapiące ciepło na średnim i wysokim ogniu.
3
Dodać plasterki wieprzowiny; gotować 4 protokół, obracając raz, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
4
Umieścić wieprzowinę w wolnej kuchence. W tej samej patelni, gotować cebulę i czosnek na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości. W wolnej kuchence mieszamy mieszankę cebuli, fasolę, pomidory, bulion, wino, pastę pomidorową, 1 łyżkę natki pietruszki, 2 łyżeczki tymianku, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
FasolaFasola
BulionBulion
TymianekTymianek
WieprzowinaWieprzowina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
5
Przykryć; gotować na małym ogniu 8 godzin. W patelni nonstick roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj bułkę tartą; gotować, aż rumiane. Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę natki pietruszki i 1 łyżeczkę tymianku. Odkryć powolną kuchenkę; wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
7
Posypać mieszaniną okruchów chleba na cassoulet.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn