Carne Salada z marynowaną cebulą
Need a dairy free side dish? Carne Salada z marynowaną cebulą może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bagietkę, sól, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Carne Bistec-Kolumbijski Stek Z Cebulą I Pomidorami, Jak: marynowana czerwona cebula, oraz Marynowana Czerwona Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać cukier i sól koszerną.
Połącz wędzoną sól i wędzony pieprz; natrzyj wołowinę.
Umieścić w głębokiej patelni i przykryć mieszaniną cukru. Chill, uncovered, 2 dni, turning beef od czasu do czasu.
Usunąć wołowinę z mieszaniny utwardzania, wycierając wszystkie pozostałości. Zawiń wołowinę w gazę i powieś nad miską w lodówce (aby odcedzić płyn) 8 godzin lub na noc.
Wołowinę pokroić w bardzo cienkie plasterki. Górne plastry bagietki z wołowiną i marynowaną cebulą.