Cape Breton 'Pork' Placki
Cape Breton "wieprzowina" ciasta może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. 129 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka brązowego cukru, masła, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 31 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Cape Breton Blueberry Grunt, Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Południowoafrykański Przylądek Malajski, oraz Far Breton dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Skorupki tarty: w misce przesiać mąkę i 2 łyżki cukru cukierniczego.
Pokroić w 1 szklankę masła; ugniatać aż dobrze wymieszane. Formować ciasto na kulki 3/4 cala. Naciśnij równomiernie do 1 1/2 cala tarta kubki na dole i po bokach, aby utworzyć skorupę.
Piec w nagrzanym piekarniku do bladego złota, około 16 minut.
Niech muszle ostygną na patelni. Delikatnie poluzuj i wyjmij je z patelni za pomocą noża.
Połącz daktyle, wodę, brązowy cukier i sól w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować delikatnie przez około 10 minut, stale mieszając. Mash Daktyle z widelcem, jak gotować.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia przed łyżką do skorupy tart.
Lukier: śmietana 1/4 szklanki masła w małej misce z mikserem elektrycznym. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, kontynuując mieszanie.
Dodać mleko, Pozostałe 1 1/4 szklanki cukru, i ekstrakt z klonu. Beat z dużą prędkością, aż gładka. Oblodzenie powinno być wystarczająco grube, aby wywietrzyć rurę. Mieszamy łyżką do torebki z małą okrągłą lub gwiazdkową końcówką. Wymieszaj zawirowanie lukru na każdej tarcie.