Cannoli II
Cannoli II wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. 27 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, wodę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), Cannoli deser Pizzan i czekolada Cannoli Pizzettes, oraz Cannoli.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać jajka, cukier, roztopione masło i olej. Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną i cynamonem. Następnie dodaj zimną wodę i ocet.
Dobrze wymieszać, aż będzie gładka.
Rozgrzej żelazko do pizzy. Upuść ciasto cannoli 1 łyżka na raz na żelazku, zamknij pokrywkę i piec przez 1 do 2 protokół. Ostrożnie wyjmij ciasteczka i zwiń na cylindrach kuchennych, gdy są gorące. Pozostawić do ostygnięcia i wyjąć z cylindra. Napełnij, gdy wszystkie skorupki zostały upieczone i schłodzone.
W średniej misce, wymieszać ser ricotta, cukier i wanilia, aż będzie gładka. Złożyć w chipsy czekoladowe i wiśnie (w razie potrzeby). Użyj worka z ciastem, aby wrzucić nadzienie do muszli.